Моето Портфолио

Здравейте на всички, които се вълнуват от красотата на изкуството и силата на визуалното представяне! Позволете ми да се представя - аз съм графичен дизайнер, учещ в Нов Български университет (НБУ), и с нетърпение споделям с вас своята страст към творчеството.


Откакто се помня, рисуването и създаването са били част от моя живот. От детска възраст съм била зашеметена от красотата около мен и винаги съм търсила начини да я пресъздам и изразя през своите творения. Сега, като графичен дизайнер, мога да съчетая своята любов към изкуството със силата на визуалната комуникация.


Образованието ми е разнообразно и вдъхновяващо. Завършила съм училище по сценични кадри в Пловдив и сценография в НАТФИЗ, където съм придобила не само технически умения, но и способността да преобразявам истории във визуални преживявания. Сега, като студентка в НБУ, непрекъснато развивам своите знания в графичния дизайн и се стремя да създавам уникални и вдъхновяващи проекти.


Възхищавам се на красотата във всичко, което ме заобикаля, и моето призвание е да я показвам през визуалните ми творения. Стремя се да съчетавам естетиката с функционалността, като внимателно изследвам и анализирам потребностите на моите клиенти, за да създам дизайни, които отразяват тяхната индивидуалност и ценности.


Независимо дали създавам лого, уебсайтове, рекламни материали или корпоративна идентичност, винаги се стремя към изграждане на силно визуално присъствие, което да привлича и задържа вниманието на хората. Моят стил е съвременен, елегантен и уникален, съчетаващ иновативност и професионализъм.


С нетърпение очаквам вълнуващите предизвикателства и възможности, които ми предстоят като графичен дизайнер. Винаги съм готова да изразявам красотата и креативността си през визуалния език, и съм убедена, че всяка нова задача ще бъде възможност за постигане на велики постижения.


Благодаря ви, че ме запознахте! Бъдещето е пълно с вълнуващи приключения, и аз се радвам да ги споделя с вас. Нека заедно превръщаме идеи в изкуство и показваме света в неговата най-красива светлина!

4318b9167071563.642304d532cf3
Thinkpurple: Момиче
read more
5e6315167070725.64230277103f6-modded
Корица на книга: Буквар
read more
3b69a3167071261.64230405a8ca3
Автопортрет
read more
224430172420169.647f1ff846de5
Момиче с очила
read more
baner-carewicko
Бранд: царевичко
read more
happy-bear-branding
Бранд: Happy bears
read more