лого-катя
“Art is not what you see, but what you make others see.”
- Edgar Degas

Проекти

Моето портфолио е плод на страстта ми и труда, който съм вложила през годините. Още от дете съм била влюбена в рисуването, което ме вдъхновява и мотивира дотук. Дизайнът също е станал неотделима част от моето образование и опит, които пренасям във всеки проект. Надявам се, че моето портфолио ще впечатли и вдъхнови хората, които го разглеждат, като предава моята любов и преданост към изкуството.

4318b9167071563.642304d532cf3
Thinkpurple: Момиче

Представям ви картина на красиво момиче, което излъчва сила и увереност. Проектът се фокусира върху прославянето на разнообразието и красотата, вдъхновявайки зрителите да разгледат и ценят уникалните черти и вътрешна сила на това момиче.

read more
5e6315167070725.64230277103f6-modded
Корица на книга: Буквар

Този проект за корица на буквар носи в себе си магията на детската учебна преживяване, съчетана с ярки цветове и игриви детайли.

read more
3b69a3167071261.64230405a8ca3
Автопортрет

Този проект за автопортрет с привкус на анимация представя съчетание от реалност и фантазия.

read more
224430172420169.647f1ff846de5
Момиче с очила

Този проект представя невероятно красиво момиче с очила в ученическа униформа, което излъчва интелект и елегантност в своя външен вид.

read more
baner-carewicko
Бранд: царевичко

Този проект за опаковка на зрънчо Царевичко излъчва свежест и здравословност чрез ярки цветове и визуални елементи, които привличат окото и подчертават вкуса и качеството на продукта.

read more
happy-bear-branding
Бранд: Happy bears

Този проект на семеен бизнес с името "Happy Bears" ви представя магията на ръчно изработените красоти, които възраждат усмивки и докосват сърцата на всички в семейството.

read more
3b69a3167071261.64230405a8ca3

Екатерина Лазарова

Ето къде можете да ме откриете!

kati_lazarovaa@abv.bg

За мен!

Здравейте на всички, които се вълнуват от красотата на изкуството и силата на визуалното представяне! Позволете ми да се представя - аз съм графичен дизайнер, учещ в Нов Български университет (НБУ), и с нетърпение споделям с вас своята страст към творчеството.


Откакто се помня, рисуването и създаването са били част от моя живот. От детска възраст съм била зашеметена от красотата около мен и винаги съм търсила начини да я пресъздам и изразя през своите творения. Сега, като графичен дизайнер, мога да съчетая своята любов към изкуството със силата на визуалната комуникация.


Образованието ми е разнообразно и вдъхновяващо. Завършила съм училище по сценични кадри в Пловдив и сценография в НАТФИЗ, където съм придобила не само технически умения, но и способността да преобразявам истории във визуални преживявания. Сега, като студентка в НБУ, непрекъснато развивам своите знания в графичния дизайн и се стремя да създавам уникални и вдъхновяващи проекти.


С нетърпение очаквам вълнуващите предизвикателства и възможности, които ми предстоят като графичен дизайнер. Винаги съм готова да изразявам красотата и креативността си през визуалния език, и съм убедена, че всяка нова задача ще бъде възможност за постигане на велики постижения.

Read more